Lobo Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Jak w temacie? Ktos probowal wrzucic lampy z P11.144 do P11?? Duzo przerobek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AUTOMAT_82 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Pasować pasują ale musisz przy okazji wymienić zderzak, maskę i błotniki bo nie spasujesz kształtu. Znam gościa który to zrobił. Jego P11 wygląda jak P11.144. Na tyle też wymienił lampy z błotnikami i klapą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobo Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 Wymiana calego przodu? nie to chyba szkoda kasy, mam p11GT, i nie mnienie tego zderzaka na "zwykly" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AUTOMAT_82 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Też tak myślę. Prima GT to piękne auto, nie warto tego psuć, nawet jeśli miałoby to odmłodzić trochę samochód. Sam teraz zmieniłem wygląd swojej P11 na P11 GT i uważam te auto (Primera P11 GT) za jedno z najładniejszych Nissanów. Może zarzucisz fotami twojej GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobo Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 oki ale nie dzis. Czarna 4d-uwazam ze jest ladniejsza ale 5d o wiele praktyczniejsza. rozpurka z tylu na kieliczach, kanapa sie sklada ale malo miejsca...... Rzucilem jeszcze zapytanko na NPT a propos BLOSvs.Sekwencja, wiesz cos na ten temat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AUTOMAT_82 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Rzucilem jeszcze zapytanko na NPT a propos BLOSvs.Sekwencja, wiesz cos na ten temat?? W tym temacie ci nie pomogę. Tak prawdę mówiąc to nie wiem nawet co to jest blos. Ja jeżdżę na gazie ale instalację mam zwykłą firmy BRC i jestem bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.