Guest michalll Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ogolnie mowi sie, ze nie ale dzis mechanik staral sie mnie przekonac, ze trzeba. Juz nie wiem o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o .....$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Zmien mechanika.Pierwsze slysze zeby lacznik stabilizatora mial jakikolwiek wplyw na geometrie. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adasko240 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 dobrze dżodżo mówi. zmień mechanika bo gada głupoty. Niedługo każe ci robić geometrie po wymianie klocków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michalll Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 albo przy wymianie oleju kaze mi swiece zmienic a tak na serio to nie jest zaden MOJ mechanik:) tak podjechalem sie spytac. Nie mam jeszcze takiego "zaufanego" bo wczesniej jezdzilem vw a oni niestety nissanow nie robia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 A spytaj sie tego mechanika czy zmienia sie powietrze w oponach na letnie i zimowe :D:D:D:D POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michalll Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 no a zbieznosc???? bo to nie to samo. Ale to chyba wogole nie ma nic wspolnego ani ze zbieznoscia ani z geometria. W takim razie jade zaraz to zrobic. Dzieki za odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Po wymianie łącznika stabilizatora nie trzebaustawiać zbieżności ani geometrii. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.