Guest W!tcher Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Mam następujący problem: prąd dochodzi do przełączników zmiany wysokości tylnych szyb, ale szyby nie reagują na przyciski. Przednie szyby działają poprawnie... Jaka może być przyczyna tego problemu i jak go rozwiązać? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KM Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Witam miałem podobny problem. Sprawdziłem element już wykręcony i nic. Okazało się że szczotki się zawiesiły i przy kilku puknięciach kawałkiem deseczki drewnianej zaczeło działać. Przy okazji rozebrałem podnośnik w celu oczyszczenia.....ale roboty bylo ze złożeniem bo to japoński wynalazek przeciez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest baxter Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 U mnie tez to bylo od szczotek, ale moje byly tak juz zjechane ze sie nie dało nic zrobic. i narazie jednej szyby nie otwieram wcale :/ Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ROBAS Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Panowie- w razie czego można dokupić podobne szczotki o trochę większych gabarytach i w ciągu 5 minut odpowiednio dopilować pilnikiem. Silnik potem powinien trochę pochodzić na luzie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest W!tcher Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 dzięki za pomoc Dam znać, jak rozwiązałem sytuację i co dokładnie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Przyczyna awari moga tez byc podpalone styki w przelaczniku. Sposob naprawy opisalem w dziale "Rob to sam".U mnie wlasnie byl taki problem. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.