tabs666 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Witam wszystkich. Przeglądnąłem całe forum i nic nie znalazłem na temat odpalania silnika na pilota. Czy ktoś z forumowiczów ma coś takiego zainstalowane w samochodzie? I czy jest to gra warta świeczki. Ostatnio stałem się posiadaczem Navary i ojcem małego brzdąca, który strasznie marznie w swoja pierwszą zimę:] I tak pomyślałem że to może jest opcja, dla małego dziecka. Czytałem trochę o Webasto ale to raczej za droga impreza Pozdro ! :mikolaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_S Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 niby to nie jest trudna sprawa takie odpalanie na pilota - ale jest male ale napewno masz imobilajzer w kluczyku i zeby odpalic auto odpowiedni kluczyk musi byc w stacyjce;/ Kup uzywane webasto - nie wyjdzie drogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabs666 Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Hmm...? no i to jest dopiero cenna uwaga :027: Dzieki wielkie. chyba poszukam Webasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryży Koń Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Tylko pamietaj o dwóch waznych rzeczach. po pierwsze niech to będzie "webasto" firmy Webasto a nie jakiegoś Ebersprechera czy jak on atam sie zowie. Po drugie kup nowe. Możesz się bardzo przejechacna używanym a dodatkowo zamontowanie Webasta byle jak i bez uzgodnienia z ASO może kosztowac utrate gwarancji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WojtekK Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Panowie. Wystarczy założyć sobie odpowiedni alarm i on mimo wyjętego kluczyka umożliwia zdalne odpalenie silnika. Mój kolega ma to zamontowane. Działa bardzo dobrze. UWAGA W przypadku auta z automatem nie ma żadnych niespodzianek. W przypadku auta z manualem należy go ustawiać na luzie. Chyba zrozumiałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest buli107 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 No i trzeba uważać, co by nieświadomie nie spowodować uruchomienia, np. wieczorem, a wtedy rano pusty bak Pozdrowienia od wieśniaka z Kłodawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.