Guest akira Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Witam kolegów Mam następujący problem, jakiś czas temu kupiłem nowe przewody na świece, zmieniłem i po jakimś czasie zauwrzyłem że auto czasem przerywa. Po otwarciu maski zobaczyłem że dwie fajki wyskoczyły ze świec, pomyślałem że nie docisnąłem dobrze i dlatego tak się stało, ale nie powtórka z rozrywki. Nadmienie że przewody nie były jakieś tanie. Co robić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eX Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 mam podobny problem, z jedna fakja tez wyskakuje :/ wcisnalem ostatnio i trzyma sie od 3tys km Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 a jakiej firmy te przewody :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 zapewne świece kupiłeś na klucz 16 zaś fajki masz na świece o rozmiarze 21 jedyne co pomoże to kombinerki w dłoń i delikatnie ścisnąć metalową obejmę wewnątrz fajki tak by dobrze trzymała się na świecy Link to comment Share on other sites More sharing options...
eX Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 yy ja juz nie pamietam jakiej firmy przewody, pamietam swiece NKG cos tam, wszystko dobierane wedle katalogu w elicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest brachu_ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Sprawdz czy masz dokrecone swiece. Jesli nie, moze Ci wydmuchiwac fajki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Benet Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Na 100% przewody masz firmy "JANMOR" one są do d...y !!! miałem ten sam problem, pojechałem do firmy gdze w/w przewody zostały zakupione i powiedzialem jaka jest sprawa, oddali kase.. Poszedłem do drugiej firmy i kupiłem przewody firmy "JC" i jest ok !!! co do przewodów "JANMOR" był juz o tym temat.. DO DU...Y!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Na 100% przewody masz firmy "JANMOR" one są do d...y !!! Niekoniecznie...u mnie SENTECH zaczynają spadać :/ . Jak pachniały nowością było wsio ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieczek88 Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 A jeszcze panowie jest jedna opcja. Odkręć świece i zobacz czy nie jest pęknięta lub górna cześć ruchoma. u mnie tak było z wyskakującymi przewodami. Jeśli zobaczysz coś niepokojącego trzeba zaopatrzyć się w nowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.