Guest sergiej Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pers Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 bo kajaba za 370 zl gdzie takie drogie są?? łoooo matko druga sprawa to kolega ma DACO gazowe juz ponad rok i złego słowa nie powie na nie.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem KYB są dobre ja mam olejowe i płaciłem jakieś 200zł za sztukę. Porozmawiaj z auto-moto ma zawsze dobre ceny na części Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pers Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 pers napisał/a:elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem ja tego nie pisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 automat forum czasami źle działa już poprawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.