Guest diabeł Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 witam,mam nissana sunny 2.0 diesel i chcialbym zalozyc do niego turbine ale nie wiem za bardzo od czego bedzie pasowala i czy w ogole jest taka mozliwosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 najłatwiej cały motor turbo z p11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BIGHIRO Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 a czy ktos probowal zakladac kolektor z turbina od cd20t? , dodatkowe powietrze napewno by nie zaszkodzilo , tylko gdzie dostac graty od cd20t :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diabeł Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 skoro mowicie ze ni da rady to dam sobie spokoj,nie chce wynieniac calego motoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikey_one Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 a czy ktos probowal zakladac kolektor z turbina od cd20t? , dodatkowe powietrze napewno by nie zaszkodzilo , tylko gdzie dostac graty od cd20t :/ np. stąd: http://www.allegro.pl/item291447790_silnik...l_turbina_.html napewno mogą Ci to sprzedać razem z kolektorem. Jeśli ktos ogarnia mechanikę, to taki zestaw plus doprowadzenie oleju to dmuchawki, wydumanie jakiegoś wydechu a jeszcze jak ktoś ma jakiegoś znajomego dobrego dizlarza to i wykmini podlanie paliwkiem. Uturbić takiego diesla to najprostsze z uturbiań (i chyba najtańsze). Ja się noszę z tym zamiarem już z pół roku tylko jak narazie niestety wciąż pieniądze znajdują inne ujście... :/ Jakby coś to więcej info na priw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.