Guest Insomnia Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Witam,nie działa światło cofania-czy to tylko żarówka czy może być coś gorszego?ewentualnie poprosiłabym o przybliżony koszt naprawy,p.s gdzieś się doczytałam,że to może być coś z czujnikiem, który leży głęboko pod skrzynią biegów. z góry dziękuję za inf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ABT Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 no łatwo sprawdzić żarówkę ale pewnie jak to w k11 bywa będzie ten czujnik, a skoro użyłaś wyszukiwarki to się naczytałaś i jest ten problem opisywany Trzeba było w którymś z tematów tego problemu się wypowiedzieć, zadać pytanie a nie zakładać nowy wątek ale to tak na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ...a ja nadal bez światła cofania jeżdże....już od kwietnia :diabel2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ines Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 ...a ja nadal bez światła cofania jeżdże....już od kwietnia :diabel2: przyznaje że ja też... z tym że ja od maja U mnie też to nie jest żarówka... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.