Guest lenar Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 zgubiłem łorzysko w drodze do sklepu i potzebuje wymiarow a najlepiej szerokosc bo rozmiar fi na piaste da rade sufniarka fi na pokrywe tez sufniarka ale problem z szerokoscia moze ktos ma gdzies stare lub wymiar ???????????Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hors Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Kolego chodzi o to mniejsze czy wieksze lozysko ?? Jezeli o wieksze to mam przed soba zamiennik z firmy KYK nr. 6303 LLUC3 i szerokosc tego to jest ok. 14mm a srednica ok. 46mm. Z drugiej strony prosil bym cie zebys pomiezyl to co ci zostalo i napisal wymiary oryginalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lenar Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 tak dla tych co beda bawili sie alternatorem .łorzyska ciezko dostac z zwykłym, sklepie motoryzacyjnym no sa wyjatki ale u mnie był problem załatwiłem orginały to małe i to duze w cenie 110 za oba masakra jezdzijcie az alternator stanie . a jak bedziecie chcieli włorzyc spowrotem wirnik i bedziecie mieli problem z wsunieciem szczotek to z drugiej strony jest taka mała zaslepka gumowa weyciaga siue ja i wkłada tam drut i jest git wszystko skrecasz i zamiata .Kupie wałki od 1.6 ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hors Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Masz wymiary tych lozysk ?? Napisz jakie maja byc ?? Nic ciekawego biagac i szukac lozysk z "juz" rozebranym alternatorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lenar Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 to malutkie od strony szczotek ma wymiary 8x23x14 i oznaczenie sc8a37llmpx1v3nt ale to chyba mało wazne to duze mam juz wsadzone i nie pamietam wymiarow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.