Guest jugo500 Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 mam mały problem .czy ktoś może mi podać oznaczenie paska rozrządu do k10 1,2 L chodzi o ilość zębów i szerokość w milimetrach , a właśnie na jakim oleju jeżdzicie ?? ja chce wlać mineralny SHELL HELIX SUPER 15W/40 czy to dobry pomysł ?? jeszcze zapomniałem - na jakich świecach jeżdzicie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 olej osobiscie polecam: Texaco 10W40 ale ten o który pytasz jest tez oki :wink: swiece NGK, pasek Gates 19x110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mezo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Jak Lexan pisze, 110 zębów i tak jest napewno. Ale uważaj bo spotkałem się w kilku sklepach, w których według katalogu do pojemności 1.2 jest 107 zębów. Upewnij się żeby nikt Ci nie wcisnoł takiego. POzdrawiam świat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jugo500 Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 tak myślałem ,że olej styknie mam 160 ryś na liczniku . aha czyli z paskiem sprawa jasna .dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Witam co do pytan to chlopaki Ci juz odpowiedzieli ja dopowiem od siebie ze leje LOTOS syntetic 10W/40 i swieczki mam NGK :wink: Pozdrawiam 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matimon Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 No wszystko w porządku, tylko jeszcze trzeba wiedzieć, jaki kształt zęba. Spotkałem się ostatnio z paskiem z zębami kwadratowymi!! Podobno montuje się je w kilku egzemplarzach(rocznikowo) micry. Powinien być raczej w większości pasek z zębami okrągłymi. Aha...najtańsze napincze na www.moto.sklep.pl (103zł w promocji)!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lesiu Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 witam rownierz mam mały problem .czy ktoś może mi podać oznaczenie paska rozrządu do k10 1.0 L 87r chodzi o ilość zębów i szerokość w milimetrach Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 91zebówx19mmx860mm zalatwione... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lesiu Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Dzieki. W sobote odpalam fure i zobaczymy co dalej :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.