Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

klocki od Almery n-15 pasują do 240 SX??

Guest Speeder

Recommended Posts

Guest Speeder

Tak jak w temacie. Czy zaciski od 240 SX "przyjmą" klocki od Almery N-15 z ABS-em? Mam na mysli przednią oś.

Jakby ktoś znał odpowiedź na nurtujące mnie pytanie to byłbym bardzo wdzięczny ;) Jeśli nie od Almery to może od innego Nissanka?

W N15, S13 i S14 są zupełnie inne klocki

pzdr

Guest Misiek_nx

w klockach tez jest wazny silnik auta od jakiego pochodza. w almerze gti pewnie siedza inne niz w 1.4 a w 200sx raczej hamulce musisz miec dobre :-)

Czy zaciski od 240 SX "przyjmą" klocki od Almery N-15 z ABS-em?

Jest pewna szansa, acz niewielka. W S13 240SX były montowane trzy typy zacisków przednich - CL22VB, CL25VA i CL22VF. Ten pierwszy, czyli CL22VB był też w N15 1.6 bez ABS po liftingu, oraz z ABS jako opcja.

O proszę. Co fachowiec to fachowiec. Ja się sugerowałem danymi z Inter Carsu...

• 1 month later...
Guest anus1983
Tak jak w temacie. Czy zaciski od 240 SX "przyjmą" klocki od Almery N-15 z ABS-em? Mam na mysli przednią oś.

Jakby ktoś znał odpowiedź na nurtujące mnie pytanie to byłbym bardzo wdzięczny ;) Jeśli nie od Almery to może od innego Nissanka?

Wiesz co??

Nie wiem czy jest sens kombinowania z tymi klockami...podaj dokładniej dane autka to Ci napiszę ile klocki stoją i sam stwierdzisz czy jest sens kombinować...

W opisie klockow do Ciebie ...z tego co luknąłem na biegu to wychodzi że pasują,ale lepiej podaj dane żebym był pewien

:diabel: :diabel:

Guest Speeder
podaj dokładniej dane autka to Ci napiszę ile klocki stoją

Almera N-15 Hatchback po lifcie

1998 rok, ABS

motor 1,4

[ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 19:00 ]

Wziąłem się wreszcie za te zaciski i tak, jak podejrzewałem- tak było...Do tych zacisków pasuja klocki od Almerki i od Patrola Y61 na tył :) Dziś poleciałem do hurtowni i wszystko dokładnie zmierzyłem i oczywiście wyszedłem z nowym kompletem tarcz i klocków Lukas :P Teraz czas na złożenie tego wszystkiego do kupy :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...