gray5 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 heja wpadlem na pomysl wykonania paska na sszybke na micre to co nakombinowalem (bede mial zamiar wykonac;] jak sie wam podoba? :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubi Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 fuj :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 niekazdemu musi sie podobac;] i zawsze moze byc cus innego;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 hmmmm nawet jak by dopracowac i rozne kolory zrobic to nawet fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Witam :wink: A mnie wrecz przeciwnie niz kolega BARDZO sie podoba i byłbym chety na koncowy efekt :!: Pytanie tylko ile kosztowac miałby koncowy efekt :?: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 hejka jesli cię interesuje dla ciebie tez moge zrobic najwyzej zmienie tylko krój liter micra niewiem zobacze Piszcie co by mozna zmienic to pozmieniam:] to robiłem w perspektywie;] koszt to napewno mniej niz 20 zł;] wiec niedrogo niektore folie bede miał za darmo wiec luzik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 ciesze sie ze niektorym sie podoba:] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Pozostają jeszcze szyby boczne i tylna - jak rozwiążesz ten problem? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 raczej tylko przod co mialo by byc na bocznych:P;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 A na przykład napis "jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie". Można nawet rozdzielić na dwie strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Hej chlopaki - też chce cos takiego ale na tylnią szybe - z projektem nie ma raczej problemu bo moge to zrobić (jestem grafikiem) ale kto to druknie i za ile? [ Dodano: Sob 24 Mar, 2007 19:22 ] ps. naklejkowa propozycja u góry rzeczywiście liznęła trochę wsi (bez obrazy ) ale ja mogę zrobić coś naprawdę ciekawego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Spoko taką też bede miał Mowa tuaj jednak o innych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cichociemny30 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 a kolega zrobił już dla mnie napisy przysłał i są OKI do tego trzymią się wiec dyskusja choć wygrzebana calkiem spoko. Zresztą warto w jednym miejscu umieścić informację o wszytskich gadżetach klubowych, bo jak na razie... to kiepsko z nimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 ak coś zmontuje to zamieszcze tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeswirus Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 oglądałem dzisiaj różne naklejki na szybe na allegro i nie ma nic ciekawego dotyczącego nissanów. Chyba będzie trzeba indywidualnie sobie coś zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cichociemny30 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 no właśnie każdy projekt mile widziany a nissanklub musi istnieć ooo a nie jakieś tam szrot kluby opla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Zalatany jestem ostatnio bo sporo na głowie w szkole ale obiecuje że wkrótce wrzuce kilka projektów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BATATY10 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 hello klubowicze osobiście to pomysł do bani...ale bez urazy!! zalatuje troche wiejskim tuningiem...a tak poza to mój kumpel przyciemnił sobie górna część szyby tak jak ma kolega ta naklejkę...co się stało?miał duże problemy z badaniami diagnosta powiedział że boczne oraz przednia szyba nie mogą mieć jakichkolwiek naklejek...co wy na to...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domiss Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Ja mam fabrycznie przyciemnioną górę przedniej szyby i niech mi się ktoś spróbuje do tego przyczepić... A na przedniej szybie musisz mieć naklejkę... z nr rejestracyjnym . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 hehe zeczywiscie WIOCHĄ zawiało 2 lata temu:P powinienem ten rysunek usunąc:P chociaz niech bedzie sie z czego smiac , teraz sie zastanawiałem czy naklejak ale chyba bede mial czysta szybe narazie;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Zaaltany jestem strasznie ostanti o obeicuje na piątek - sobote wrzucić jakieś projekty. Napewno Wam przypadną do gustu a do wiochy będzie im daleko Przede wszystkim powinny być delikatne i za razem nieść tuningowego ducha hehe... Pozdrawiam ps. naklejke ja planuje wykonac na tylnia szybę do micry k11 i tak tez zostanie wykonana moge jednak na zyczenie dopasowac Wam do innych aut lub tez osób jak starczy czasu. Gadałem z kumplem który robi w reklamie druknie mi to za piwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawcior Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Ja też mam fabrycznie przyciemniany pasek i jest OKI Ale w moim miescie jakas moda chyba na to nastała bo nawet własciciele maluchów robią sobie takie we wlasnym zakresie .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts