Guest vqsoft1 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ktos moze pokusil sie oddal klamerke do konserwacji? tj chodzi o zabepieczenie antykorozyjne - jakie efekty ? ile taki zabieg kosztuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubi Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ja sam rozebrałem przód, tzn. zdjąłem zderzak, osłony, poczyściłem wszystko bo strasznie rdza wpierdzielała i pomalowałem hameraitem. Myślę że będzie git bo już nie raz stosowałem hamerait i chyba zdaje egzamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vqsoft1 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ja sam rozebrałem przód, tzn. zdjąłem zderzak, osłony, poczyściłem wszystko bo strasznie rdza wpierdzielała i pomalowałem hameraitem. Myślę że będzie git bo już nie raz stosowałem hamerait i chyba zdaje egzamin mnie chodzi bardziej o komplekoswe zabepieczenie np co w rodzaju http://www.autowis.com.pl/?dzial=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubi Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Tak tak, domyśliłem sie że o to Ci chodziło :wink: Mi z kolei chodziło o to że do pewnych elementów dostęp jest dosyć łatwy i można to naprawić samemu, dzięki czemu pozostałe koszty mogą być mniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pawel99 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 robił ktoś takie firmowe Valvoline zabezpieczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.