Guest yacek13 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Macie jakieś pokrowce, jeśli tak, to jakie i jak wam pasują, bo moje (uniwersalne koszulki) są nie za bardzo i trzeba by wymienić na coś porządniejszego. Nie wiem, czy jest duża różnica w fotelach, ale mam wersję 5 drzwiową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 My mamy uszyte na miarę bo niedaleko nas w Chorzowie szyją na miarę do każdego Fahrzeug-a HHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaceksc Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 nie zrozum mnie źle ale jak masz k 12 z 2003 roku to chyba stać Cię na komplet porządnych nissanowskich pokrowców :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ale my mamy znacznie porządniejsze niż orginał Nissanowski. Ładne welurowe za 200zł. Przy nich orginały to KUPA. A punkt jest znany w Chorzowie od dawna i od lat szyli z bardzo dobrych materiałów. Pozdro. HHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yacek13 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 nie zrozum mnie źle ale jak masz k 12 z 2003 roku to chyba stać Cię na komplet porządnych nissanowskich pokrowców :wink: No nie zawsze tak jest. Ja jak kupowałem samochód to miałem kasę pocułaną z kilku lat i zarabiałem wtedy 2 razy tyle, co teraz. I dziś mam dość drogi samochód, ale nie zawsze mam na paliwo do niego. Pewnych rzeczy w życiu nie można przewidzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 PLUSZAKI SA FAJNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej_u Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 PLUSZAKI SA FAJNE sorka,ale wole przytulac sie do swojej kobitki niz do siedzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 HEHEHE a Macius jak zawsze o jednym zawsze tylko o Swojej Pani :wink: wszystko sie mu z Nia kojazy oj za powaznie to wyglada czyzby to co pisałes na gg to prawda hmmmmm :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej_u Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 HEHEHE a Macius jak zawsze o jednym zawsze tylko o Swojej Pani :wink: wszystko sie mu z Nia kojazy oj za powaznie to wyglada czyzby to co pisałes na gg to prawda hmmmmm :? nie chce psuc watku, zmieniac tematu pokrowcy i zaczynac dyskusji tu:) do wrzesnia juz blisko i jak najbardziej TAK 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikona Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ja tez szukam pokrowcy.Tyle ze do K11. Moje siedzenia sa tragiczne bo poprzednia wlascicielka palila i troszke je poprzypalala to tu to tam :cry: Jakby ktos wiedzial gdzie w Warszawie mozna zdobyc cos co pasuje to bede wdzieczna za podpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 gielda zeran lub slomczyn :wink: futrzaki 120 na miare od 100 do 450 skaj 380 skura na miare 800 uniwersalennnnnne ladne kolorowe itp od 60 w zwyz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ja mam uniwersalne fajne szare ze srodkiem niebieskim:] luzik:P a fotele to są mocno uje***ne przez poprzedniego własciciela , :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikona Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 gielda zeran lub slomczyn :wink: futrzaki 120 na miare od 100 do 450 skaj 380 skura na miare 800 uniwersalennnnnne ladne kolorowe itp od 60 w zwyz Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz Teraz tylko musze sie na cos zdecydowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts