Guest slayder10 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 dostalem od zajaczka a tak powaznie to sa rezultaty mojej pracy w przerwie zimowej nad stylistyka almerki.Chyba sie udalo co o tym sadzicie??? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pavoolon Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 serio fajnie sie prezentuje :!: a pod macha ile juz koni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TatoTurbo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 bardzo ladny stiling ale te lampy ...hyyymmmm nie w moim guscie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest --Mlody-- Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 sliczny almeros Naprawde, podziwiam gust wlasciciela , moj sunny bedzie w podobnej koncepcji zrobiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darecki Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Całkiem przyzwoicie sie prezetuje. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RyHol Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Super autko. Podoba mi się bo jest to wszystko tak ”wyważone” nie jest to jakiś pług i tym podobne. Szkoda tylko że wyszłta ta nierówność na błotniku tylnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest duce Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Fajno!! Bardzo mi sie podoba!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest almerka N16 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Superowa =D> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy77 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 chyle czola =D> autko zrobione na wymiar jak dla mnie, nic na sile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IvanH Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ja mam nadzieje, że to nie koniec zmian, bo mi się ona do końca nie podoba. Nie będę wyrażał krytyki, bo widzę, że tu wszystkim do gustu przypadła. Lampy "paweł~~ look" mi się podobają, ale jego były lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pecyn Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Zgrabnie to wyszlo a jaki koszt mniej wiecej a w szczegolnosci tylna klapa mnie interesuje (blachy w zderzaku) :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 jak dla mnie wyglada spoko z wyjatkiem tylnych swiatel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bastek Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Jak dla mnie bomba! :shock: =D> Tylko zamieść jakiś kosztorys... Sam to robiłeś? Naprawdę gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Siner Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Gratuluje b.ladne to autko, jedynie te tylne lampy niepodobaja mi sie ale oczywiscie kwestia gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slayder10 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 jezeli chodzi o koszty to progi plus dokladka 350zl progi sam skracalem i sam pasowalem dokladke i zalewalem w zderzak progi i dokladka sa od hondy civic co do maski to 500zl z lakierowaniem i cieniowaniem nadkoli a tylna klapa juz dokladnie nie pamietam ile ale zrobienie zderzaka polakierowanie go zaspawanie klapy i lakierowanie lamp i kloszy wyszlo mnie ok 900zl a felgi sam polerowalem no to chyba wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Tył mi się troche nie podba, ale chyba tylko dlatego że do niczego innego się przyczepić nie da nice!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 PAWEL mial takie lampy hehehe poza tym ładnie tylko coz za zagnieciona blacha na prawym tylnym blotniku :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Toshiro Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Jak dla mnie to bomba .Lampki troszkę mniej mi się podobają ale i tak są fajne . Ogólne wrażonko EXTRA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest googl Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Nieee no "boski wiatr nie ma pomiłuj" Serio... super. Napisz gdzie mozna taki grill zakupić, chyba ze sam robiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelinka Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Autko bardzo milusińskie Ps. GRATULACJE za wytrwałe dążenie do celu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paweł ~~ Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 chłopaki to są moje lampy naczy byłe ...hehe...widzę ze kupujący sie ujawnił w całości 8) i się nie zgodzę że są brzydkie bo są zajefajne.tylko w tuningu nie można przesadzać jak by klapa nie była czysta to lampy dużo fajniej by się prezentowały a poza tym brakuje jeszcze zdjęcia silnika , chciałem zobaczyć moją rozpórkę bo się stęskniłem.. niech owner dołoży jakieś zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adas74 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Mnie także się podoba. Brawo, autko się teraz ładnie prezentuje i najwarzniejsze wyróżnia się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monia Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 tył i progi takie sobie....nie przepadam za takim picowaniem bryki....ale maska mnie powaliła na kolana!!!!!!!!! Dżizes.....tysz chcę taką!!!! wypas! ;-) ....juz dawno chciałam wywalić znaczek z maski i pociągnąć ją lekko w dół.....teraz pokażę zdjęcie i powiem: ma być TAK hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Wygląda sympatycznie. Tylko ten wydech troche mi nie leży. Ale to kwestja gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest almerka N16 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 mnie się bardzo podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts