Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Chwale sie!!!!

Guest slayder10
 Share

Recommended Posts

Guest slayder10

dostalem od zajaczka :lol: a tak powaznie to sa rezultaty mojej pracy w przerwie zimowej nad stylistyka almerki.Chyba sie udalo co o tym sadzicie??? 8)

arek1.jpg

arek2.jpg

arek3.jpg

arek4.jpg

Guest RyHol

Super autko. Podoba mi się bo jest to wszystko tak ”wyważone” nie jest to jakiś pług i tym podobne. Szkoda tylko że wyszłta ta nierówność na błotniku tylnym.

chyle czola =D> autko zrobione na wymiar jak dla mnie, nic na sile :D

Guest IvanH

Ja mam nadzieje, że to nie koniec zmian, bo mi się ona do końca nie podoba.

Nie będę wyrażał krytyki, bo widzę, że tu wszystkim do gustu przypadła.

Lampy "paweł~~ look" mi się podobają, ale jego były lepsze.

Guest slayder10

jezeli chodzi o koszty to progi plus dokladka 350zl progi sam skracalem i sam pasowalem dokladke i zalewalem w zderzak progi i dokladka sa od hondy civic co do maski to 500zl z lakierowaniem i cieniowaniem nadkoli a tylna klapa juz dokladnie nie pamietam ile ale zrobienie zderzaka polakierowanie go zaspawanie klapy i lakierowanie lamp i kloszy wyszlo mnie ok 900zl a felgi sam polerowalem no to chyba wszystko

Tył mi się troche nie podba, ale chyba tylko dlatego że do niczego innego się przyczepić nie da :D

nice!!! :D

Guest paweł ~~

chłopaki to są moje lampy naczy byłe ...hehe...widzę ze kupujący sie ujawnił w całości 8) i się nie zgodzę że są brzydkie bo są zajefajne.tylko w tuningu nie można przesadzać jak by klapa nie była czysta to lampy dużo fajniej by się prezentowały a poza tym brakuje jeszcze zdjęcia silnika , chciałem zobaczyć moją rozpórkę bo się stęskniłem.. niech owner dołoży jakieś zdjęcie :)

Guest Monia

tył i progi takie sobie....nie przepadam za takim picowaniem bryki....ale maska mnie powaliła na kolana!!!!!!!!! Dżizes.....tysz chcę taką!!!! wypas! ;-)

....juz dawno chciałam wywalić znaczek z maski i pociągnąć ją lekko w dół.....teraz pokażę zdjęcie i powiem: ma być TAK hehe

Wygląda sympatycznie. Tylko ten wydech troche mi nie leży. Ale to kwestja gustu.