Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Trzy foteliki z tyłu?

Guest Jar
 Share

Recommended Posts

Witam,

Czy ktoś z Was montował na tylnych siedzeniach Tino trzy foteliki dziecięce? Zmieszczą się?

[ Dodano: Pią 27 Cze, 2008 12:14 ]

nikomu się nie udało? :027:

Wprawdzie nie montowałem, ale i tak gratulacje potomstwa ! :)

Dzięki :)

Szczerze mówiąc cały czas licze na to, że dam radę zmieścić 3 szt. w mojej Primerze, ale przezornie zaczynam rozglądać się za mnivanami.

Guest Tolo74

Powiedz jeszcze -czy ze zlaczem ISOFIX? czy maja to byc luzne siedziska?

2 Foteliki bankowo sie mieszcza zapinane pasami.

A to czy 3szt tez -musialbym zerknać, na pewno byłoby ciasno -ale kolejno pozapinane -powinny.

[ Dodano: Pon 30 Cze, 2008 13:07 ]

Musze dodac ze Tino jest troche szerszym autem -chyba o 7cm w stosunku zwyklej Almery, co akuratnie w moim przypadku nie jest udogodneiniem z uwagi na utrudnione parkowanie.

[ Dodano: Pon 30 Cze, 2008 13:09 ]

Jeszcze jedna uwaga - wylącz AIR BAG - i wsadz jeden z fotelików z przodu -masz po sprawie.

Tolo, foteliki bez isoFix

Jeszcze jedna uwaga - wylącz AIR BAG - i wsadz jeden z fotelików z przodu -masz po sprawie.

Jak na razie jeżdżę Primerą P11 - nie ma wyłącznika poduszki i niestety środkowy pas na tylnej kanapie jest tylko biodrowy :/

Jeżeli będę już zmuszony do zmiany auta, to chętnie zamieniłbym na Tino ale trzy foteliki z tyłu to warunek konieczny.

Guest Tolo74

Mam Graco przypinane pasami bez ISOFIXA i zmieszcza sie 3szt z tylu -widac optycznie, ale jak Ty tam wsadzisz potem maluchy? Bedzie niewygodnie.

AIRBAG mozna wylaczyc -wyciagajac bezpiecznik.

Jak Cie interesuje moje Tino -to jest do sprzedania (mam tylko uszkodzony czujnik ABS -cos z tym musze zrobic) -ja moge sprzedac -bo jak wspomnialem -jest za szerokie co utrudnia zonie parkowanie, i za wysokie (do garazu nie wjade bo zawadzam antenami -za to stoi pod wiata).

• 4 weeks later...
Guest Bulbeusz

Ja montowałem u siebie dwa foteliki i Teściową :D i się mieścili, więc trzy foteliki też jakoś wejdą, ale na komfort raczej bym nie liczył.

BTW, sam zmieniłem P11 na Tino z tego samego powodu - 2 foteliki i Teściowa nie bardzo chciały mi się mieścić na kanapie ;)

Guest jarkk
2 foteliki i Teściowa nie bardzo chciały mi się mieścić na kanapie ;)

teściową do bagażnika i co najwyżej jeden głośnik z półki wymontuj, żeby mogła podziwiać tylną szybę :D;)

Guest Tolo74

drozsza bedzie ekloplatacja -ale dla tesciowej proponuje specjalnei zamontowac hak i zakupic przyczepke z napisem - ktory rocznik i ile doplacisz ;)

jeszcze sie ucieszy jak dowie sie ze inwestujecie w nia ;)