Guest bigban1 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Witam Szkoda że mój początek przygody z forum miośników MICRY zaczyna się w ten sposób ale co tam. Witam zatem i o radę pytam bo nie mogę się dostać do mojego bagażnika a za kilka dni wyjeżdżam na wakacje. Zamek zupełnie nie reaguje. Może ktoś miał podobny problem? pozdrawiam Ben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dymeq Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 To jedna z powtarzających sie usterek w micrach, niestety trzeba wymienić. Przyczyna tego jest woda która dostaje do wnetrza zamka. Ja juz mam u siebie 2 -zamek pozdrawiam Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niewiniatko22 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 A tak z ciekawosci to ile dales za wymiane zamka, w zasadzie ja do swojego nie mam zastrzezen, ale .... U mnie tylko klapa ciezko sie zamyka, a moze to juz jest pewin wstep :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dymeq Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Raz mi wymienili na gwarancji Za drugim razem była to butelczyna whisky-acza Kiedyś pytałem sie na allegro z ciekawości to facet chcial 100pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.