Guest Gonzo Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Witam Panowie tak jak w temacie. Jak wracałem dziś w nocy to w lusterku wstecznym zauważyłem że przez cały czas jak deptałem to z tłumika lecą iskry no wiecie takie jak od spawania. Czy to normalne. Dodam tylko że filtry i olej wymieniony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theant Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Ciekawe... Może coś ci trze po glebie? Zajrzyj pod podłogę. Bo raczej nie są to resztki kata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 zwykle jak w samochodzie z rury ida iskry, to silnik czeka wymiana bo sie nawet naprawiac nie oplaca, proponuje jednak poszukac czegos co trze o asfalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin_f1 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 to jaja jakieś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 sadza Ci sie wypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jones1988 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Albo kolego za bardzo "dajesz ognia" jak jedziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GRMIE Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ja mam N16 2.2DCI 136KM. W pierwszym tygodniu jak ją pocisnąłem w nocy do 215km/h to też była panika jak zobaczyłem iskry w lusterku. No ale przejechał 5 tyś i jest spoko. Po wymianie oleju pojadę jeszcze raz w nocy i popatrzę. Ale najpierw na komputer i wymiana tarcz i klocków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gonzo Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Witam Iskier coprawda leci już coraz mniej, prawdopodobnie wypaliła się sadza. Ale za to pojawił sie nowy problem zauważyłem że szczególnie na wolnych obrotach coś mi dzwoni, puka i chrobocze takie metaliczne odgłosy. Co to może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mas Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 WitamIskier coprawda leci już coraz mniej, prawdopodobnie wypaliła się sadza. Ale za to pojawił sie nowy problem zauważyłem że szczególnie na wolnych obrotach coś mi dzwoni, puka i chrobocze takie metaliczne odgłosy. Co to może być. Może być katalizator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.