Guest przemo362 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 witam wszystkich forumowiczow man nissana 200sx i jak go odpale to nie trzebyma wolnych obrotow z tego co wiem to powinien miec 900 obr a ona ma 500 policze raz dwa trzy i zgasnie a jak mu przygazuje to dochodzi max do 3000 tys obrotow i nic wiecej a kopci jak niewiem co i juz sam nie wiem co tam moglo sie popsuc bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 pewnie przeplywka ci padla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przemo362 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 pewnie przeplywka ci padla ktora to ja tak sie na tym mocno nie znam a to nic nie bylo by od rozrzadu ?? abo cos innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diler87 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 sprawdz MODUŁ ja mialem cos podobnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Przeplywka, modul, nieszczelnosc w dolocie (duza). Moze byc wiele rzeczy. Co do przeplywki to czesc bezposrednio za filtrem powietrza. Z boku w pierscieniu jest kawalek plastiku z wtyczka montowany na 2 srubki -> wyjmij go i wyczysc drucik ktory zobaczyszna koncu (plynem do czyszczenia przepustnic). pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.