Guest magdar155 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 HEj! Szukałam info w internecie i na forum, ale nie mogłam znaleźć:/ Mam nadzieję, że mi pomożecie:) Jestem krok od zakupu Micry K11. Zastanawia mnie tylko, czy dielsel czy beznyna. Pytam o silnik. Mam wrażenie, że K11 diesel ma silnik minimum 1,5, a beznyna 1,0 Który z silników w tym modelu będzie trwalszy? Jakie są zalety? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaraos Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 nie bierz disla muli sie ja mam astre 1.7 i idzie strasznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Smoła Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Jak masz możliwość to kup z silnikiem 1.3 16V. Mam taką i mogę Ci śmiało polecić. Silnik ma 75KM i pozwala na naprawdę dynamiczą jazdę, a w dodatku spalanie nie jest aż tak duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eleser Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Przy dzisiejszych cenach radze benzynke zawsze jest opcja sie zagazowac :027: a w diselku to raczej zaufany bar z frytkami trzeba by miec zeby taniej bylo O ekonomi nie ma co gadac bo spalanko podobne jak w benzynkach Smola poleca 1.3 ja tez bo 1.0 juz mnie zaskakuje a w 1.3 to musi byc dopiero zabawa :diabel: ogolnie to posiadacze benzyniakow beda zachwalac swoje a dislowcy swoje :> Wiec radze poprostu sie przejechac kazdym modelem !! Apokaliptycznie : Jak skończą sie zapasy ropy na świecie to diselkiem na Kujawskim tez da rade male nfo: http://www.wysokieobroty.pl/auto/1,72135,4086215.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.