Guest tigercat Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Witam Drodzy Forumowicze! Jestem szczęśliwym posiadaczem Almery z 97 r. w wersji 1.4 hatchback. Proszę o pomoc w zlokalizowaniu firmy (np. w okolicach Lublina, ale nie tylko!) gdzie mógłbym zakupić elementy blacharskie do naprawy progów (strona lewa i prawa). Do wymiany mam całe progi zarówno przednią jak i tylną część. Czytałem posty zamieszczone na ten temat, jednak pod wskazanymi tam adresami nie mają obecnie tych części i nie wiedzą czy i kiedy będą je mieli. Może ktoś z Was kupował te elementy w ostatnim czasie? Z góry dziękuję za każdą informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mlody666 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Sprawdź TU TU no i allegro i intercars Mam jeszcze parę stronek ale w pracy a teraz nie pamiętam adresów. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tigercat Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Witaj Młody 666 Dzięki za podpowiedź. Jutro sprawdzę telefonicznie, ponieważ na stronach tych firm nie odnalazłem szukanych elementów. Jeżeli nie sprawię Ci kłopotu, to bardzo proszę o podanie innych adresów o kórych wspomniałeś. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mlody666 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Jasne że nie sprawi mi to problemu. Na motoportal.pl są progi w ofercie ale nie wiem jak z dostępnością. Jeszcze raz powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.