Guest davit84 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Siemka mam na imię Dawid i jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem superanckiego autka jakim jest Almera N16 z 2001r z silnikiem 2.2 Di. Narazie jeszcze wszytskiego nie łapie w związku z zaistnieniem na forum ale postaram się to jak najszybciej nadrobić Klubowicze, mam następujące pytanie: Gdzie mogę dostać Instrukcję obsługi do tego modelu? Próbowałem już chyba wszędzie allegro, księgarnie i inne tego typu historie i nigdzie nie mogę dostać ;/ Pomożecie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mas Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 A wystarczyło się rozejrzeć. Temat jest nawet przyklejony... http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21252 Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest davit84 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 dzięki mas tylko nie ukrywam że mam problemy z jej sciągnięciem ;/ przy wybraniu opcji za free pojawia mi sie error i żebym spróbował za 2 min ;/ [ Dodano: Sro 09 Lip, 2008 21:32 ] dobra zaaaasysa jak ta lala : ok 55 kb/sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.