Guest teresa80 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 witam mam problem z lampą przeciwmgielna myślalem ze zarowka sie przepalilam wymienilem i dalej nie pali a styki wyczyscile i dalej nie dziala prosze o pomoc EDIT BY BOMBEL: Taguj tematy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 a sprawdzasz na włączonych światłach mijania ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest teresa80 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 witam sprawdzalem na swiatlach mija i bezpieczniki tez sprawdzilem i nie dziala pomozcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 sprawdź czy prąd dochodzi...może kabelek się przytarł albo masy nie ma :027: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest teresa80 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 nie wiem jak to zrobic sprawdzalem i nie dziala jade do elektryka ale dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lesor Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Widzę, że to jest jedna z "typowych" usterek micry K10. Temat poruszony również w wątku niezbyt dobrze zatytułowanym nie doprowadził do złotej rady :-( Zamierzam się z tym zmierzyć, bo zbliża się jesień, ale wpierw przydałyby się mi dane: •we włączniku są dwie żarówki a)z zielonym kondonikiem - "ZIELONA" bez kondonika - "BIAŁA" Kiedy świeci ZIELONA? Kiedy świeci BIAŁA? •włącznik ma dwa położenia, czy włączenie lampy odbywa się po wciśnięciu lewej czy prawej strony klawisza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.