Guest karraso Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Witam W jakiej cenie dokonam zakupu oryginalnego rozrządu do almery N16 2001r -mam na mysli wszystko łańcuchy, rolki, prowadnice itd. Poproszę o dobre sprawdzone sklepy w Warszawie. Wiem że zawsze moge wpisać w google ale nie to nie wyszuka mi sprawdzonych sklepów. Dziękuje i pozdrawiam Almera 128Kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajdek419 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Same częsci około 1200 PLN wg mechaników u których byłem. Każdy zgodnie twierdzi, ze nie założy innego niż oryginalny a te tylko w serwisie mozna dostać (podobno). Czemu chcesz wymieniać rozrząd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karraso Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Same częsci około 1200 PLN wg mechaników u których byłem. Każdy zgodnie twierdzi, ze nie założy innego niż oryginalny a te tylko w serwisie mozna dostać (podobno). Czemu chcesz wymieniać rozrząd? Witam, Ponieważ szarpie przy pewnych obrotach np na 3 biegu. Byłem na kompie i jest wypadanie zapłonu. Przepływomierz zmieniany jakies 10Kkm temu - padł Ponawiam pytanie gdzie w Wawie mogę kupić całość rozrządu. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sauron9 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 W serwisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajdek419 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 A błędy czujników położenia wału korbowego i wałka rozrządu??? Może to jakiś problem z cewkami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.