Guest sunnyluki Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Jestem tu nowy także proszę o wyrozumiałość Przeglądając internet nie znalazłem interesujących mnie części blacharskich a mianowicie reparaturek i progów do mojego nissan N14 3D. Czy wie ktoś może jaka jest dostępność tych części i z jakiej firmy polecacie bo nieubłaganie zbliża się czas odnowy mojego nissanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marud Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=30448 Tutaj masz temat poświęcony temu problemowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sunnyluki Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Przeglądałem forum w tym i ten wątek jednak interesuje mnie konkretna firma, w której mógłbym dostać części. Być może reklamowanie firm jest tu zabronione jednak prosiłbym o jakieś namiary. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marud Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 IC, PolCar, BHMD więcej nie znam. Do 3D dedykowanych progów nie dostaniesz, jedynie przeróbka tych do 4D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.