Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

wielkosc zbiornika w patrolu

Guest 90marus90

Recommended Posts

Guest 90marus90

Witam

chcilabym sie dwiedziec o wielkosc zbiornika w patrolu "hiszpan". znalazlem takiego na allegro z 1990 2,8 diesel, dlugi zarejestrowany na 7 osob, sprzedajacy napisal ze posiada on oryginalny zbiornik o wielkosci 180 litrow. mam pytanie czy naprawde wychodzily takie wersje z tak duzymi zbiornikami? interesuje mnie kupno samochodu z jak najwiekszym oryginalnym zbiornik, moze ktos podpowie jakies modele?

z gory dziekuje i pozdrawiam!!!

Guest Patrol 260

Pod korek wchodzi 75l , ja w swoim miałem dołozony dodatkowy zbiornik 35l wzdłuż ramy czyli razem miałm 110 l , oryginalnie 180l nie wchodziło nawet w GR 4,2 , jezeli potrzebujesz samochodu na przemyt paliwa to znajomy ostatnio nabył forda ecoline , taki duży amerykański van, i tam zbiornik oscylował coś w granicach 200l , auto miało oczywiście instalacje gazową więc przywozi sam "towar" do tego super komfort , można wygodnie przespać i wziąć kilka osób.

Guest 90marus90

kolego a mozesz ma podac dane tego forda takie jak rocznik i pojemnosc silnika, bo z tego co czytalem to tez dziwnie wnich bywa z tymi zbiornikami

Na przemyt to ZIŁ-em jechać albo URAL-em :D

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...