Guest 90marus90 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Witam chcilabym sie dwiedziec o wielkosc zbiornika w patrolu "hiszpan". znalazlem takiego na allegro z 1990 2,8 diesel, dlugi zarejestrowany na 7 osob, sprzedajacy napisal ze posiada on oryginalny zbiornik o wielkosci 180 litrow. mam pytanie czy naprawde wychodzily takie wersje z tak duzymi zbiornikami? interesuje mnie kupno samochodu z jak najwiekszym oryginalnym zbiornik, moze ktos podpowie jakies modele? z gory dziekuje i pozdrawiam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrol 260 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Pod korek wchodzi 75l , ja w swoim miałem dołozony dodatkowy zbiornik 35l wzdłuż ramy czyli razem miałm 110 l , oryginalnie 180l nie wchodziło nawet w GR 4,2 , jezeli potrzebujesz samochodu na przemyt paliwa to znajomy ostatnio nabył forda ecoline , taki duży amerykański van, i tam zbiornik oscylował coś w granicach 200l , auto miało oczywiście instalacje gazową więc przywozi sam "towar" do tego super komfort , można wygodnie przespać i wziąć kilka osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 90marus90 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 kolego a mozesz ma podac dane tego forda takie jak rocznik i pojemnosc silnika, bo z tego co czytalem to tez dziwnie wnich bywa z tymi zbiornikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer17 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Na przemyt to ZIŁ-em jechać albo URAL-em Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mauzer79 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 ja raz wlałem 85 litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.