Guest Konstruktor Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Witam, Orientujecie się może jakie są ceny takich odtwarzaczy bo stary mi się zepsuł i nie wiem czy opłąca mi się go naprawiać czy kupić nowy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Konstruktor, chodzi Ci o odtwarzacz CD czy zmieniarkę? Bo z odtwarzaczy wielopłytowych kojarzę tylko Nakamichi -> to dość drogi sprzęt A zmieniarki są tanie jak barszcz, chyba że chodzi Ci o konkretny model, np. dedykowany do Nissana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Konstruktor Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 No mam model fabrycznie montowany do N16 odtwarzacz CD na 6CD.Zmieniarka to chyba jest w bagaźniku co się orientuje ale ja tego nie mam więc to chyba odtwarzacz [ Dodano: Pią 01 Sie, 2008 20:38 ] Chyba jednak to zmieniarka bo podobne do tego jest: http://www.allegro.pl/item410090703_zmieni...t_do_audi_.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Zmieniarka, tylko w rozmiarze 1DIN montowana do systemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Konstruktor Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 rozmiarze 1DIN montowana do systemu Nic nie rozumiem w temacie nie jestem A czy opłaca się jej naprawa?? Na radiu jest napisane CD ERROR i nie chce łykać płyty. Co do nowego modelu to jaki polecacie aby pasował?? [ Dodano: Wto 26 Sie, 2008 09:36 ] No i 3 tyg facet się męczy i nie może nic zrobić bo nie wie co jej jest..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.