Guest Corfy Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Długo szukałem adaptera umożliwiającego podłączenie odtwarzacza DVD oraz kamery cofania do fabrycznej navigacji w Nissan Navara (model 2008). W końcu znalazłem! Pod koniec przyszłego tygodnia będę miał zamontowany ten moduł. Najbardziej mnie cieszy możliwość podłączenia kamery cofania. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z montażem kamery cofania w Navarce? Prosiłbym o opis miejsca montażu, model, ceny i ewentualnie jakieś fotki. Jak mi zamontują ten moduł to podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam wszystkich. Może kolego delikatniej wyrażaj swoje emocje?! Mamy dobry wzrok, a najlepiej czyta nam sie czarne literki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harleydavidson88 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Cześć. Ile dałeś za adapter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 kurcze złote szpadle sie skończyły ,,,,zobacz na daty , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.