Guest jankowski1987 Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 witam czy by mogl ktos podac dla mnie model czy jakies wymiary miksera (od gazu) do nissana 100nx 1.6 z 91r bo koles ktory sprzedaje mi instalacje nie wie jaki tam idzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 koles ktory sprzedaje mi instalacje nie wie jaki tam idzie :galy: to chyba powinieneś zmienić kolesia, który Ci to sprzedaje. Jak On jako sprzedawca może nie wiedzieć co Ci sprzedać? Masakra poprostu. A najlepiej od razu zakładaj Blosa zamiast miksera zamulacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 A najlepiej od razu zakładaj Blosa zamiast miksera zamulacza. dokładnie :one: uwierz mi, że jest to bardzo dobre rozwiązanie, które wpływa i na poprawę bezpieczeństwa jazdy (auto nie gaśnie w najmniej oczekiwanym momencie) jak i na znaczną poprawę osiągów w stosunku do zdławionej instalacji na mikserze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 a co to ten blos i jak to wyglada? jakie koszty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 a co to ten blos i jak to wyglada? jakie koszty? -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13868 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 czy przez mikser moze mi sie obnizyc odcinka? ja mam cyba przy 6tys czy cos kolo tego :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Jam wątpię żeby to była odcinka. Raczej jest to konkretne zdławienie dolotu powietrza do silnika przez mikser i Bóg wie co jeszcze zrobine przy gazie. Poza tym jeżeli masz silnik na gaźniku to nie ma mowy o odcince. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 na wtrysku mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 No to możliwe, że masz tak zdławiony dolot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 tylko ze tak kolo 6tys to mi sie obroty na gazie koncza a gaz mam taki ze jest mikser i se gaz w dolot dmucha a na benzynce to nie wiem jak sie kreci bo sie nie kreci.. oroty strasznie wolno rosna albo nei rosna w ogole i ogolnie ktos wie przypadkiem czemu tak mam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts