Guest krzyja66 Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Moi drodzy jestem posiadaczem almery N16 2,2Di z 2000r. W trakcie wyjmowania środkowego elemetu przedniej deski zawierajacego przełacznik świateł awaryjnych wypieła mi sie kostka i rozpieły mi sie przewody tej wiązki. Miałbym prośbę, czy ktoś mógłby mi przesłac jak powinny byc połączone te przewody w kostce i ewentualnie zdjecie. Byłbym bardzo wdzięczny. Dodatkowo chciałbym dodać, że kostka posiada dziesięć otworów (2x5), z których osiem jest wykorzystanych: 10011 11111. Na kostce znajduje sie napis "NILES JAPAN" "NILES" "06016" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest porcupine Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Po pierwsze: Otaguj temat bo Ci go zamkną. Ja mam trochę inną wersję N16, ale może ta kostka będzie taka sama. U mnie wygląda ona tak: tam gdzie są czarne kropki to idą kabelki, odpowiednio w takich kolorach: czerwony oprócz widocznych srebrnych pierścieni ma jeszcze biały pasek na całej długości. Mam nadzieję, że pomogłem [ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 23:46 ] 1001111111. Na kostce znajduje sie napis "NILES JAPAN" "NILES" "06016" Trzeba było od razu tak napisać, w takim razie ta moja jednak się różni i to sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzyja66 Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Dzięki za dobre chęci. Pozdrawiam [ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 00:01 ] Drodzy czy naprawdę nikt nie jest mi wstanie pomóc i przesłać chociaż zdjęcia układu przewodów elektycznych w kostce lub napisac kolory ww. przewodów. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.