seba.mak1 Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Witam mam pytanko kto ma w K10 alumki?I czy ma jakies zabezpieczenia?Bo wiem ze sa nakretki zabezpieczajace ale moze ktos robił własne i ma jakis projekt (plan w znaczeniu :wink: ) Bo własnie jestem na etapie ich zabezpieczania 8) Pozdrawiam i z gory dziekuje za porady i rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest profes Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 widzialem w norauto za niecałe 50zł komplet 4 sztuk. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaceksc Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 seba.mak1 pokazik jakieś fotki tych alumek jakies spinnery zakupiłeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Pewnie ze pokazik bedzie jak bedzie juz wszystko zrobione narezie czekam.. Oddałem na rozwiercenie otworu na piaste bo sa to felki z VW dodam tylko ze sa to 14" na oponkach Michelin 185/55 :wink: To ze sa nakretki to juz wiem ale zastanawiam sie nad zrobieniem swoich nakretek zabezpieczajacych takie abym tylko ja miał do nich klucz 8) Niestety mieszkam na takim a nie innym osiedlu ze ZABEZPIECZENIA musza byc DOBREJ KLASY (kazdy wie co mam na mysli :wink: ) Pozdrawiam 8) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaceksc Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 wiem o co chodzi mi dwa radyjka wywędrowały z autka :evil: nie ma co dawać zarabiać sk.... pozdrówka P.S 185 ?? fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 no dokładnie nie ma co dawac im szanse a wiem juz ze pewnie ich pokusza.. Ale moze cos sie znajdze abym nie musiał stac pod blokiem ino na parkingu ale to sie jeszcze zobaczy :wink: P.S 185 ?? fajnie Tak 185/55 dodam ze 2 oponki kierunkowe Miodzik.... Dodam tez jeszcze ze Namiary dostałem od LeXa -->I chwała mu za to . . . :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jugo500 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 witam ,felgi z VW czyli rozmiar 4X100 tak ?? bo szukam felg i niebyłem tego pewien :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 Witam tak 4*100 i otwor na piaste 59 to tez jest istotne :wink: Felki spisuja sie superowo tak jak i oponki czeka mnie jeszcze pomalowanie bebnow i zaciskow ale to juz w maju Dodam jeszcze ze zabezpieczenia juz taz mam i Nissiek od 15.04.2005 stoi na parkingu wiec nocka spokojna :wink: Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.