Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

K&N 57i Kit

Guest Xzandafer
 Share

Recommended Posts

Akcesoria do samochodu - wybierz na Ceneo.pl
Guest greg76
No a mi nic chamstwo nie odpisuje, a gdzie wylukałeś ten K&N za 185 ???

http://www.tuningbaja.pl/sklep/

szukac to trzeba umic :wink:

BTW mam nadzieje, ze dojdzie bo przelalem "z gory". mila obsluga i szybko odpisuja na maile, przesylke w gratisie. nie jest to dedykowany a uniwersal.

poczekaj az dostane to potwierdze, ze wiarygodni. sam chce u nich kupic tlumik ale wole sie ze wszyskim nie wyrywac zeby nie umoczyc :roll:

pozdr

Guest Xzandafer
Ja juz kiedzys pisalem na ten temat. Jest orginalny K/N do 1.4.Puszukaj na amerykańskich stronach K/N.

Pamiętam, ale z tego co wiem jeździsz N15... Nie mam pojęcia, czy można do N14 wstawić zestaw z Almerki 1.4 - chodzi mi nie tylko o sam stożek, ale o rurę dolotu i resztę jeśli coś tam jeszcze w tym zestawie jest - choć muszę przyznać, że pod maską jak w mordę jest identycznie. Faktycznie na stronce www.knfilters.com jest mega zbiór KITów i znalazłem taki do N15 1.4:

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0322

Tylko moje ostatnie pytanie, do kogoś kto może wiedzieć, czy mogę bez obaw wcisnąć do swojego N14 1.4 94r powyższy zestaw???

Czy może mi się popier... i w tym zestawie jest tylko stożek???

Guest Xzandafer
Odpisali mi z Tuningbaja. Kit do N16 1.8 kosztuje u nich 619 zl!!! Troche kurde drogo.

:shock: ... a co wchodzi w skład tego Kit'a :?:

Guest greg76

godzine temu do drzwi zadzwonil pan i wreczyl mi przesylke :!: sliczny stozek K&N z naklejkami i opisem. rure sam bede kombinowal bo szkoda wywalic 400 na kawalek plastiku. jak bede montowal to porobie foty i moze sie zamiesci (jak nie bedzie lipy :lol: )

Guest elcoruso

A propos jeszcze TUNINGBAJA.... własnie teraz przegladam sobie ich ceny, z tych rzeczy, których ceny moge porównać bo widziałem w zwykłych sklepach nawet - zawyżają o jakieś 15-35% nawet!!!

Guest greg76

moze i masz racje ale stozka taniej nie widzialem :? . przesylke mialem darmowa. poza tym szybka, mila i kompeksowa obsluga czasem wiecej znaczy niz 20 zl.... wlasnie mam zamiar zamowic koncowy tlumik :)

Guest elcoruso

Wlasnie miodpisali, ze sam stożek kosztuje 185 zl, prawdopodobnie jest to taki sam jak Ty zamówieles (srednica osadzenia 70mm). Jak bedziesz zakladal to porob zdjecia jak dasz rade!