Guest Domino Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Remoo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 A nie szkoda pieniędzy ? Ja mam JRa ale czy jest dobry ? Nie widze żadnej różnicy od zwykłego wkładu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? troche zlego sie naczytalem o JR wiec nie polece a co do K&N to stozek wlasnie poczta do mnie leci 8) wiec niedlugo z wlasnych doswiadczen bede cos mogl powiedziec.przy wyborze kierowalem sie wiedza jaka posiadlem z profesjonalnych artykulow i po czesci z wypowiedzi na forach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest elcoruso Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 K&N to stozek wlasnie poczta do mnie leci Jak doleci juz to daj znac co i jak, tzn. gdzie kupiles i ile "lecial". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xzandafer Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? Ja polecam K&N'a... Znam wielu, którzy zainwestowali we wkładkę bądź stożek tej firmy i nikt nie ma złego zdania o tej firmie - w końcu to z USA. Natomiast JR to nic innego jak Francja, a to mi się kojarzy z PSM #-o To się musi jakoś, prędzej czy później zepsuć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Jeśli chodzi o wkładkę to miałem najpierw JR, a potem trafiła się K&N więc zamieniłem JR na K&N, powiem krótko i szczerze że jednak K&N jest lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 a gdzie mozna tanio je kupic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 tylko K&N 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xzandafer Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 a gdzie mozna tanio je kupic? http://www.sklep.tuning.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 wiem ze tu sa ale czy mozna je gdzies jeszcze dostać , taniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 K&N to dobre filtry :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest microlot Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ja mam stozek K&N i jestem bardzo zadowolony, zrobilem juz na nim ok 100kkm i dalej wyglada jak nowy Firma Fosab swego czasu miala K&N'y w promocyjnych cenach , ale nie wiem jak jest teraz, poszukaj wiecej info na ich stronie www.fosab.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts