Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

K&N czy JR?

Guest Domino
 Share

Recommended Posts

Guest greg76
Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić?

troche zlego sie naczytalem o JR wiec nie polece a co do K&N to stozek wlasnie poczta do mnie leci 8) wiec niedlugo z wlasnych doswiadczen bede cos mogl powiedziec.przy wyborze kierowalem sie wiedza jaka posiadlem z profesjonalnych artykulow i po czesci z wypowiedzi na forach.

Guest Xzandafer
Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić?

Ja polecam K&N'a... Znam wielu, którzy zainwestowali we wkładkę bądź stożek tej firmy i nikt nie ma złego zdania o tej firmie - w końcu to z USA. Natomiast JR to nic innego jak Francja, a to mi się kojarzy z PSM #-o To się musi jakoś, prędzej czy później zepsuć :lol:

Guest Piotrek

Jeśli chodzi o wkładkę to miałem najpierw JR, a potem trafiła się K&N więc zamieniłem JR na K&N, powiem krótko i szczerze że jednak K&N jest lepszy.

• 1 month later...
Guest microlot

ja mam stozek K&N i jestem bardzo zadowolony, zrobilem juz na nim ok 100kkm :) i dalej wyglada jak nowy :lol: Firma Fosab swego czasu miala K&N'y w promocyjnych cenach , ale nie wiem jak jest teraz, poszukaj wiecej info na ich stronie www.fosab.pl