Guest cuma87 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Tak sie zastanawiam czy lampy o europejskiego QX-a beda pasowaly do amerykanskiej wersji Maximy. Bo na zdjeciach wygladaja bardzo podobnie... Czy wie ktos moze cos na ten temat? Albo gdzie w lublinie mozna dostac lampy do Maximy z 98r? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 nie podejda. moge ci zalatwic z wersji US jak chcesz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ...Przod tez jest nieco inny - maski, zderzaka ani kierunkowskazow nie da sie wymienic miedzy wersjami, natomiast symetryczne (w odmianie amerykanskiej) reflektory da sie zastapic europejskimi bo ich ksztalt byl taki sam... Cytowany tekst pochodzi z magazynu motor gdzie byla opisywana uzywana maxima i nie dam sobie nic uciac, ze to prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Gdzieś na forum pisałem o internetowych sprzedawcach, wrzuć szukanie i na pewno znajdziesz. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalony Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Tak sie zastanawiam czy lampy o europejskiego QX-a beda pasowaly do amerykanskiej wersji Maximy Tak będzie wyglądać migacz od QX w US ?? Jak będzie pasowała lampa z QX do migacza od US, to może najlepiej sprawdzić Dylson... ma na placu oba modele Pogadaj z WielkimWacem, a załatwi Ci ładne do amerykańca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Szalony, ale to sa lampy z migaczami. A tu chodzi o same lampy ktore moga choc nie musza pasowac. Zreszta przeczyatj mojego posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalony Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Qrde, a mówiłem, że nie będę pisał na forum jak jestem na bombie Sorcia za zamieszanie i już sprostuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NikosWariat Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Lampa tak kierunki nie , sprawdzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cuma87 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 to ja w nowym roku sprawdze czy pasuja i napisze jak jest:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.