Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[A32] Pytanie o lampy

Guest cuma87

Recommended Posts

Tak sie zastanawiam czy lampy o europejskiego QX-a beda pasowaly do amerykanskiej wersji Maximy. Bo na zdjeciach wygladaja bardzo podobnie... Czy wie ktos moze cos na ten temat? Albo gdzie w lublinie mozna dostac lampy do Maximy z 98r?

...Przod tez jest nieco inny - maski, zderzaka ani kierunkowskazow nie da sie wymienic miedzy wersjami, natomiast symetryczne (w odmianie amerykanskiej) reflektory da sie zastapic europejskimi bo ich ksztalt byl taki sam...

Cytowany tekst pochodzi z magazynu motor gdzie byla opisywana uzywana maxima i nie dam sobie nic uciac, ze to prawda.

Gdzieś na forum pisałem o internetowych sprzedawcach, wrzuć szukanie i na pewno znajdziesz.

Powodzenia

Tak sie zastanawiam czy lampy o europejskiego QX-a beda pasowaly do amerykanskiej wersji Maximy

Tak będzie wyglądać migacz od QX w US ?? Jak będzie pasowała lampa z QX do migacza od US, to może najlepiej sprawdzić Dylson... ma na placu oba modele :D:P

dsc02513copyol2.jpg

Pogadaj z WielkimWacem, a załatwi Ci ładne do amerykańca

Szalony, ale to sa lampy z migaczami. A tu chodzi o same lampy ktore moga choc nie musza pasowac. Zreszta przeczyatj mojego posta ;)

Qrde, a mówiłem, że nie będę pisał na forum jak jestem na bombie :D

Sorcia za zamieszanie i już sprostuje :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...