Ania I Sebas Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Interesuje mnie czy można przełozyćsilnik z Primery 2.0 do Almery 1.4 Czy ktoś juz próbował to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mbr Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 A z BMW 750 ciekawe czy sie da:)... Sadzę, że raczej bedą problemy z układem przeniesienia napedu, ze skrzynią biegów to też nie przejdzie, do tego wymiania osprzętu silnika, alternator, rozrusznik, kable itp itd. Ale jak to wszystko wymienisz czyli 3/4 samochodu, to będziesz Almera 2.0 z Primery:) Taniej by chyba wyszło kupić po prostu od razu Almere wersje GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
grucha jr Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Jakby się dobrze postarał to i z BMW by się dało Tylko wtedy trzeba by zrobić napęd na tył... Może i nie głupi pomysł?? A jeśli chodzi o przekładkę to tak jak mówi mbr lepiej już kupić Almere GTI... Tu np. jest ładna sztuka ale trochę droga: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7134253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgaz Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Polecam GTI dopiero zakupiłem tydzień temu ale sprawia dużo frajdy kupiłem tanio i dużo muszę w niej podłubać jednak nie martwi mnie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.