Guest delavego Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Witam. Prosze o pomoc, wycieraczki przedniej szyby robia sobie dyskoteke po włączeniu silnika same z siebie po jakims czasie przestaja i jak zaczynam jechac mam na liczniku powyzej 40 to znowu disco. Pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Problem prawdopodobnie leży po stronie silniczka spryskiwaczy, który ma zwarcie – silniczek wysyła sygnał do załączenia się wycieraczek. Odepnij kostkę od silniczka i pojeździj parę dni, – jeżeli jest ok to problem z głowy. Silniczek jest z prawej strony pod zderzakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niewiniatko22 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 A nie masz czasem ustawionego na automat?? Ja jesli mam ustawione na automat,to one sie same wlaczaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest delavego Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Problem prawdopodobnie leży po stronie silniczka spryskiwaczy, który ma zwarcie – silniczek wysyła sygnał do załączenia się wycieraczek. Odepnij kostkę od silniczka i pojeździj parę dni, – jeżeli jest ok to problem z głowy. Silniczek jest z prawej strony pod zderzakiem. dzieki, masz racje silniczek nie byl orginalny tylko od opla i kazalem go podlaczyc wiec to jego wina on robil spiecie. Dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.