Guest estor Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 witam, sprowadziłem nissana note dla żony, ale zaginęła teczka z instrukcjami , w tym od radia, radio jest zakodowane, czy istanieje jakis sposób kod uniwersalny ? czy czeka mnie wizyta w salonie gdzie chcą za to od 230-280 zł dzwoniłem dziś do poznania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kroliqster Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 dziwne kiedys ojciec zgubił kod do radia od swojej laguny podjechałem do serwisu i z nr WIN podali kod bezpłatnie, może spróbuj zadzwonić do innego serwsiu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazii666 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Żeby ustalić kod trzeba wyciągnąć radio i spisać z niego nr. i wysłać do nissana a oni przysyłają kod radia. Można też rozkodować radio przez wymiane procesora lub przeprogramowanie procesora. innego sposobu nie znam, więc chyba czeka cie wizyta w serwise i ok 100-150 pln z portwela za zdemoątowanie radia i ustalenie kodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.