Guest kocurek Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 no i poszła do ludzi, świetne autko , dzięki któremu kupiłem nowego japończyka ponieważ nie mogłem sprzedać za kasę (tanio nie chciałem ) zamieniłem się łeb w łeb za to http://www.motositi.pl/main/Salon/daelim/roadwin.htm 1,5 roku, 5000tys.km w dalszym ciągu będę służył poradami, w zakresie problemów które przerabiałem pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eX Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 kocurek, tego aurisa kupiles co masz w podpisie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 strasznie brzydkie są aurisy jeżdżę corollą D4D....no konsekwentny brak mocy, jak takie coś można wypuścić z fabryki w tych czasach...do tego ta tandeta na 4 lata, potem na prasę no ale kultura pracy bije wszystkie skody vw i seaty tdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kocurek Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 tak aurisa, zgadzam się że brakuje mu trochę mocy i że pracuje wzorowo (na szczęście mam gwarancję na 5 lat, więc prasa musi poczekać ) a o gustach się nie rozmawia mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawcior Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 a moj kolega obecnie jezdzi nowym vw borą, ale zaluje ze sie pozbyl micry jakies 1,5 roku temu jego zdaniem micra miala lepsze np swiatla, nigdy go nie zawiodla a bora swiatla fatalne , nawalila na trasie 2 razy, i ciezko w wawie z parkowaniem czasem jednak mimo jezdzenia autem niby wyzszej klasy mozna za mikrusem szczerze zatesknic p.s niech nowy japonczyk sluzy Ci dlugo i bezawaryjnie jak micra p.s kolor super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.