Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] Inne lampy w P10

Guest kamil19870602
 Share

Recommended Posts

kwestia gustu a o takich podobno się nie dyskutuje, ale mi się wogóle to niepodoba, pasuje jak pięść do oka...

kamil19870602 wywal te reflektory i wstaw normalne oryginalne bo to oczy bolą jak się na takie coś patrzy.

I powtórzę się kolejny raz: "Ty jeździsz Nissanem - japońskim samochodem, a nie bmw czy golfem a to chyba do czegoś zobowiązuje."

popieram przedmowców. Te lampy tylko rażą w oczy i jak dla mnie psuja fajne auto

Guest kroliqster

jak dla mnie typowy wies tuning( nie obrazajac nikogo ale wiadomo jakie sa realia :P ) zreszta to jest kwestia gustu wiec pytanie o takie zeczy to troche bez sensu

bujany nie to, żebym coś miał, ale wiesz o co się rozchodzi, kto lubi takie bajery i ozdoby.

Guest Maniek-ol

Jestem ciekaw czy któryś z przedmówców widział takie lampy na żywca , a nie tylko na zdjęciach. Po Olsztynie jeździ grafitowa z takimi lampami i muszę powiedzieć , że fajnie wygląda. Mi się podoba , gdybym takie miał to bym założył.

No na zywca nie widzialem, ale na zdjeciu to... niebardzo, delikatnie mowiac...

[ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 23:31 ]

... wiele Golfow III jezdzi z takimi... rzeczami, niektorym to nawet pasuje

Jestem ciekaw czy któryś z przedmówców widział takie lampy na żywca , a nie tylko na zdjęciach.

po zdjęciach też można ocenić czy coś się podoba czy nie, zresztą jak pisałem to jest kwestia gustu i jak wszystko na świecie, jednemu będzie się podobało a drugiemu nie.

ps. kupy też zapewne nie próbowałeś a wiesz że jest niedobra:)

Guest kamil19870602

A MI SIE WIDZA TE LAMPY NO I GIT I ODEMIE RESZCIE TEZ A WIES TUNING TO JESZCZE NAPEWNO NIE WIDZIALES KOLEGO PRZYKLEJ SOBIE SOBIE SPOJLER Z KARTONU :)

• 1 month later...
Guest piotrek_mitura

mi osobiście się nie podobają te lampy, nie widziałem "na żywo" ale jakoś na tej fotce nie szczególnie mnie przekonują...ale kwestia gustu jak rzekli przedmówcy. Natomiast atrapa nienajgorsza, heh sam mam podobną, może foto wstawię to zobaczycie :)

przy okazji spytam czy ktoś wstawiał siatkę w atrapę - u mnie sa takie otwory że dłoń wejdzie i wydaje mi się że dla chłodnicy to niezbyt rozsądnie, więc zastanawiałem się nad wstawieniem odśrodka, tak żeby się jak najmniej w oczy rzucało czarnej siatki. Problem w tym że nie wiem od czego zacząć hehe :)

link do mojej atrapy :)

http://img405.imageshack.us/img405/7167/zdjcie009cd3.jpg

Widział ktos taka primerkie z takimi lampami +gril prosze o opinnie jak komu to sie widzi. podaje link: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Primera/52007,1

Taki grill ma chyba Coobcio w swojej srebrnej. A takie nakładki na lampy juz spotkałem w p10. NA angielskim ebayu kilka razy i gdzies na youtube tez. OSobiscie grill fajny ale nakladki na lampy nie.

Prima jest dosyć kańciasta chodzi o obrys auta i linie tz ostra ostre zakończenia i za cholere nie pasuje nic okrągłego np takie lampy nawet jakby były xenony z BMW typu ANGEL tak samo dla starszego BMW to nie pasuje ale to ich znak charakterystyczny tak jak dla merola potężny grill z przodu i już ..ale to kwestia gustu i każdy może robić co chce w swoim aucie dla mnie tak samo brewki są potrzebne jak ,,,na naszej stronie widziałem przedłużoną maske ...w primie ala "bad look" coś jak S14A dla mnie super,,,,