Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

DORADŹCIE MI CO KUPI Z SR20 POD MASKĄ??

lukas
 Share

Recommended Posts

sunniacz idzie do żyda-no i będę miał cos w granicach 5500-6000 pln

nie mam zamiaru zdradzi NISSANKAi potrzebuję coś wybra na mocny projekt[ale wolnossący]

tylko sam nie wiem bo modeli jest kilka...chyba najbardziej p10 znowu mi po głowie chodzi-co myślicie??

Proste że primę P10 - najlepiej się prowadzi, jest w miarę lekka...

Nie koniecznie napalaj się na GT bo często są w nienajlepszym stanie, zwykłej 2.0 na wielopunkcie szukaj.

Guest maacieq

w jak już między N14 5d a P10 to dla mnie na 1000% P10, w sumie N15Gti to byłoby coś ale drogie są i cieżko o nie... zaletą P10 jest to że nie musisz jej kupować w żadkiej i drogiej specyfikacji (jak w przypadku n14,n15) żeby mieć SR20 pod maską...

Jeśli znajdziesz teraz P10 GT to i tak pewnie będzie na tyle zajechana że osiągami dorówna zadbanej "zwykłej" więc ta sama droga w kierunku mocy:)

miałem 3 ładne p10...zieloną invitation,granatową i złotą hatchback...to autka do których mam sentyment-sunny byłby szsybszy napewno bo to 130kg mniej ale ciężko o zadbany egzemplarz

Mój kolega miał takiego. Klima, lekki i sr20. Warto podjechać i obejrzeć. Zdarzyło się , że kiedyś taką sztukę oglądałem, ale...poprawki lakiernicze były pędzelkiem :D Ten wygląda świetnie :one:

już rozmawiałem z tą osobą,10lat w polsce i cały czas w rodzinie-szybkie i niepozorne,choc mało praktyczne autko-ale możliwości od p10 to ma O WIELE WIĘKSZE