Guest dosiateh Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 mam pytanie o szczotki do rozrusznika, bo juz kończą mi się mozliwości i cierpliwość do tej mojej maximy a nie chce kupować nowego rozruszka (zreszta narazie i tak mnie nie stac ,tak mnie wydoila skubana;) )czy drogie,czy dostepne albo czy mozna z jakiegos innego modelu,marki albo wogole jakis zamiennik (chociaz wiem z doswiadczenia ze u nissana o to ciezko;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don_martinez Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ja nie tak dawno temu remontowałem rozrusznik. Fachowcy nie mieli najmniejszych problemów ze zdobyciem części. Jak chcesz to dam Ci na nich namiary na priv - zadzwoń, pogadaj, może Ci wyślą. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dosiateh Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 no nie wiem czy mi beda chcieli do IRL wysylac a pozatym to dlugo potrwa ale ile tak mniejwiecej kosztowaly??bo juz sie zdazylem przyzwyczaic ze do maxi wszystko kosztuje dwa razy wiecej;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don_martinez Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Za regenerację rozrusznika (tuleje, szczotki, łożyska, szczotkotrzymacz) + demontaż i montaż zapłaciłem nieco ponad 500 zł, także chyba to nie tragedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dosiateh Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 no zle nie jest tylko ja juz na nia wydalem 3000Euro (kupilem ja za 4000 ) i teraz tne koszta;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don_martinez Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Odczytaj PW, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dosiateh Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 jeszcze nie mam nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 i teraz tne koszta;) tylko nie kupuj gównianych zamienników z najniższej półki bo wyjdzie Ci Jeszce drożej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dosiateh Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 no wlasnie nie chcialbym z najnizszej pulki ale tez nie stac mnie narazie na orginalne wiec sie pruboje zorientowac za ile by sie dalo takie nie najdrozsze wykolowac, zreszta zobaczymy jak jutro rozrusznik wytargam z maxi czy to wogole to [ Dodano: Nie 21 Gru, 2008 16:14 ] jednak to nie bylo to.rozrusznik jest spoko bo odpalila od tyku dzieki kablom ale teraz bede szukal przyczyny dlaczego jeden cylinder nie pracuje, wtrysk i cewka jest dobra bo sprawdzalem tylko nie dostają sygnału z ECU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.