Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[A32] koła

Guest maxima jawor
 Share

Recommended Posts

maxima jawor no nie pasują 17" bo to nie auto sportowe tylko limuzyna, polecał bym coś z 16" lub 15" z polerowanym rantem, w środku żebra kanciate z zaokrąglonymi kantami. Jaki masz kolor swojej MAXI ?? zaraz coś dobierzemy co mniej więcej pasuje.

Guest NikosWariat

ja mam biała perlę i mam 17 10 ramienne , srebrne ale będę przemalowywał na czarno

aktualnie mam zimówki 15 i zupełnie inne auto , aż nie wiem czy tych 17 nie sprzedam

tylko , że moja to wersja japońska i ma manual i 230koni , na wykresie z hamowni przy 4400 obrotów wyszło 188 koni

co nie zmienia faktu że do sportowym samochodem nigdy nie będzie z powodu przedniej ośki , nie wspomnę o innych aspektach

NikosWariat a co ci tak mało koników wyszło??? a do białego koloru to za***iście pasują szyby przyciemnione na czarno i Czarne felgi z polerowanym rantem :):D

Guest NikosWariat

Dokładnie wypluł 227 koni przy 6400 obrotów

max moment 291 n-M przy 4400 obrotów i wg wykresu z hamowni wypluł 188 koni

odcięcie mam dokładnie przy 6900 obrotów

czy mało to tylko 3000cm3 bez zmiennych faz itp. prosty silnik

spoko przyjdzie zawias , kompresor , heble z subaru to i 17 się przydadzą a szeroki polerowany rant ładnie wygląda ale po co się rzucać w oczy

a 17 są potrzebne bo na tarcze mniejsza felga nie wejdzie

aktualnie mam zimówki 15
nie 17 cali to minimalna felga jaka wejdzie

Czyli masz teraz 15 czy jak?

tylko , że moja to wersja japońska i ma manual i 230koni

Kiera z lewej czy przekladka?

NikosWariat napisał/a:

aktualnie mam zimówki 15

NikosWariat napisał/a:

nie 17 cali to minimalna felga jaka wejdzie

to jak to wkońcu jest ;>

Ja też miałem 17 nie pasowały mi, wczesniej 16 też nie pasowały teraz mam dwa komplety 18 i narazie pasują. :)) Ciekawe na jak długo.

Guest NikosWariat

co tu tłumaczyć aktualnie mam seryjne hamulce min felga jaka wchodzi to 15 , mam hamulce od subaru po włożeniu tarczy z zaciskiem mineralna felga jaka wejdzie to 17

co tu jest dziwnego ? duża tarcza = duże koło

a co do auta to jest seryjne , dokładnie nazywa się nissan cefiro a32 kierownica po lewej

kod silnika odczytany z bloku to VQ30DEK

Michał skąd Nikosiowi nabrało sie tam 230 KM i nie rozumiem wersja japonska to kierownica jest z prawej czy cuś ???

co tu tłumaczyć aktualnie mam seryjne hamulce min felga jaka wchodzi to 15 , mam hamulce od subaru po włożeniu tarczy z zaciskiem mineralna felga jaka wejdzie to 17

co tu jest dziwnego ? duża tarcza = duże koło

to dziwnego że piszesz ze masz zimówki 15" a później piszesz ze min koło to 17" bo nic mniejszego nie wejdzie :>

DEK ma plastikowy kolektor ssacy, walek wydechowy jest agresywniejszy i pojemniejsze wtryskiwacze. moze sie zdazyc ze model bedzie pozbawiony systemu EGR (tak mialy ostanie modele DEK)

Guest rafal.smolinski
15 komfort

17 wygląd

twój wybór

krótko i na temat

potwierdzam w 100%

ponadto:

15 cali to mniejsze spalanie i bardziej elastyczne auto (2.0)