Guest almera2002 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Witam wszytkich mam pytanie do specow i osob w temacie jak rowniez do wszystkich innych, czy ktos ma jakies namiary na czesci do almery 2002 1,5 bezyna 3 drzwi potrzebne do przekladki na angielska wersje lub jakis namiar na kogos czy mijsce gdzie mozna to zdobyc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest almera2002 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 jeszcze jedno pytanko czy ktos juz jezdzi almera po przekladce ??? jak sie autko sprawoje i czy nie bylo problemu z przekladka, ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 jak poczekasz trochę to ja Ci oddam części ze swojej z 2003 roku bo będę przekładał na Polską stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 potrzebne do przekladki na angielska wersje coś chyba nie "teges" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest almera2002 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 czy ktos moze mnie, sie podzielic kompletna lista czesci potrzebna do przekladki nissana almery 2002 angielska wersja na wersje europejska(polska) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 poszukaj sobie w google, części takie same jak do każdego innego samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.