Guest szymszon Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Wymieniałem dzisiaj wahacze. Jedną stronę bez problemu natomiast przy drugiej okazało się że łącznik łączący stabilizator z wahaczem jest strasznie zapieczony. Skrobałem, stukałem, psikałem i nic... Na sam koniec gdy postanowiłem siłowo rozwiązać problem siłowo, usłyszałem że śrubę jedynie mogę zerwać ale na pewno jej nie odkręcę. Moje pytanie: Czy wiecie gdzie można kupić taki element? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymex Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Może tu, mają spory wybór i dobre ceny: http://www.mq.pl/zmijkowski/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szymszon Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Nie ma nigdzie tej części; :/ Zastanawiam sie co mam teraz zrobić bo jeżdżę na jednym nowy a drugim starym wahaczu i tak nie za ciekawie to wszystko wygląda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.