Guest alex666 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Siema jestem tutaj nowy i mam Micre K10 z przebiekiem 140 000 jestem 1 właścicielem znaczy 1 był mój tata. Pytania 1. Czy jest możliwość założenia tarczy na tylnią oś?? 2. Skąd wziąść sprężyny obniżające Micre?? 3. Czy jest możliwość zakupu częśći tuningowych w Japoni np. maski z karbonu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aBa Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Siema jestem tutaj nowy i mam Micre K10 z przebiekiem 140 000 jestem 1 właścicielem znaczy 1 był mój tata. Pytania 1. Czy jest możliwość założenia tarczy na tylnią oś?? 2. Skąd wziąść sprężyny obniżające Micre?? 3. Czy jest możliwość zakupu częśći tuningowych w Japoni np. maski z karbonu ?? Ad.1Nie ma rzeczy nie możliwych - są tylko związane z tym koszta. Ad.3:Maskę z karbonu wykona Ci Poznański AGT Ad.2: Cytat od sprzedawcy z allegro: Witam Pana, Eibach nie oferuje już nic do tego auta. Zatem zaproponować możemy sprężyny firmy H&R obniżające o ok 35mm. Cena kompletu to 619zł brutto. Pozdrawiam . P.S. Nie ma rzzeczy niemożliwych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 P.S.Nie ma rzzeczy niemożliwych Dokładnie ...tylko trzeba mieć kasiorę...i to duuużo Jeśli chodzi Ci o sprężyny to może Snafu jeszcze ma...napisz do niego PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 moje spreżynki podobno były ściągane z holandi a dziś jadą do nowego właściciela razem z lotką i licznikiem kolega aBa już je zaklepał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex666 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 a i jeszcze jedno pytanie 4. Kiedyś jak jeszcze nie została przekazana mi micra przeglondałem to forum i widziałem jak ktoś miał gaźnik od motoru. Z jakiego motoru, jakie przeróbki i do ilu wzrosło spalanie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aBa Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 a i jeszcze jedno pytanie4. Kiedyś jak jeszcze nie została przekazana mi micra przeglondałem to forum i widziałem jak ktoś miał gaźnik od motoru. Z jakiego motoru, jakie przeróbki i do ilu wzrosło spalanie ?? Jest to użytkownik alfabox,ma tam założone 4 gaźniki,po reszte info pisz do niego na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lipass Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 napisz może maila do sprzedawcy z tej aukcji: http://moto.allegro.pl/item511375625_sprez...ce_vw_polo.html być może mają do k10 spręzyny (Platimex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.