nestio_vip Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Witam. Mam pytanko, a w zasadzie 2. 1. Co to jest?? Wyglada jak jakis wielki bezpiecznik i chyba ma cos wspolnego z moim alarmem, ale czy moze ktos mnie upewnic?? 2. Czy tarcz hamulcowe w N16 z przodu sa luzno umieszczone po zdjeciu kola i zacisku?? Czy moze moje tarcze sa zj*****?? Element Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtom1 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 to zdecydowanie bezpiecznik do wielkiego wzmacniacza audio który pewnie był w bagażniku zamontowany. i raczej niema to związku z alarmem bo to typowy element car audio, no chyba ze ktos pomyslowy wlasnie cos takiego wykorzystal do zasilania alarmu. tarcze sa docisniete felga i są sztywno mocowane dopiero po dokręceniu kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestio_vip Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 to zdecydowanie bezpiecznik do wielkiego wzmacniacza audio który pewnie był w bagażniku zamontowany. i raczej niema to związku z alarmem bo to typowy element car audio, no chyba ze ktos pomyslowy wlasnie cos takiego wykorzystal do zasilania alarmu. tarcze sa docisniete felga i są sztywno mocowane dopiero po dokręceniu kola Dzieki za odp. A czy ten bezpiecznik mogl byc od zmieniarki CD?? Bo wiem ze taka byla montowana w bagazniku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.