Guest winiu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Witam. Mam pytanie. Chcę wymienić wiązkę świateł przednich. W którym punkcie najlepiej i najwygodniej to zrobić?? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 nie rozumiem pytania, napisz jaśniej o co Ci chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winiu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Dokładnie to mam uszkodzony przewód doprowadzający prąd do lewej przedniej lampy. Postanowiłem że wymienię ten przewód i przewód do prawej lampy. Nie wiem tylko w którym miejscu wygodnie mogę wyciąć przewody i w zamian wstawić nowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 tam się nic nie tnie, albo wymieniasz całą wiązkę albo nie, a jak nie chcesz wymieniać wiązki to wytnik tylko ten uszkodzony kawałek bo inaczej mija się to z celem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest habaj Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ja trochę odświeżę temacik i dołączę się do zapytania. Nie świeci mi długie lewe światło ( tak jak się patrzy na przód auta, czyli ta lampa obok zbiorniczka wyrównawczego ). Gdzie wchodzi wiązka kabli od tej lampy, czy ona idzie do lampy prawej i później razem z kablami lewewj lampy do bezpieczników, czy pod jakąś puszkę bezpieczników, jeśłi tak to której? Czy prawa i lewa lampa idzie oddzielnie i każda lampa innymi kablami do bezpieczników ? Wolałbym się najpierw upewnić, niż rozcinać może niepotrzebnie osłonki kabli i sprawdzać. Proszę o jakieś rady. Aha i czy bezpiecznik od świateł długich jest do obydwóch stron i gdzie on się znajduje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.