Guest Telek Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 zmieniałem bieg przy 5000 i wydaje mi się ze to chyba była przyczyna. Ale proszę o poradę bo się odgryźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 napisz po Polsku o co Ci chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Za wysoko kręciłeś silnik ten powyżej 3500 zdycha, optymalnie jest zmieniać biegu przy ok 4200-4500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 tak mnie zastanowiło skąd wiesz o co założcielowi tematu chodzi, jeszcze raz przeczytałem i dalej nic nie rozumiałem. dopiero później czyli teraz przeglądając tematy w których pojawiły się nowe posty zobaczyłem pełny temat. trochę głupio to rozwiązane że tutaj wyświetla się tylko część. i tak jak kolega wyżej napisał, silniki diesela to silniki niskoobrotowe i w górze bardzo lecą w dół. zresztą to że moc taka sama nie oznacza że osiągi będą takie same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.