eszi Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Od czego jest bo znalazłem pod izolacją. Jest to wiązka na środku zdjecia, w fioletowej obwódce. http://www.fotka.pl/albumy/eszi1980/2,Fotk...,fotka_przewodu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 pytanie chyba powinno brzmieć od czego to było:d zapewne nic bardzo istotnego skoro bez tego śmiga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszi Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 pytanie chyba powinno brzmieć od czego to było:d zapewne nic bardzo istotnego skoro bez tego śmiga:) Jak nie wiesz konkretnie nie pisz, ja juz wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 przepraszam Mistrzu Eszi że się odezwałem i w ten sposób Waszą Łaskawość uraziłem... kalam się do stóp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszi Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 przepraszam Mistrzu Eszi że się odezwałem i w ten sposób Waszą Łaskawość uraziłem... kalam się do stóp.... Spoko Ziom, nie obrażaj się . Ta wiązka jest od lpg do drugiej sondy lambda. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 wcale się nie obraziłem, to był żart:D pzdr. [ Dodano: Sob 03 Sty, 2009 00:58 ] swoją drogą, nie masz podłączonej do lambda i działa poprawnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszi Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 wcale się nie obraziłem, to był żart:D pzdr. [ Dodano: Sob 03 Sty, 2009 00:58 ] swoją drogą, nie masz podłączonej do lambda i działa poprawnie? mam jedna lambde, a wiązki od staga-300 są 2-ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 ok. myślałem że masz dwie jak choćby ja w almerze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.