Guest piotrek306 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Witam, szanownych Panów i Panie! Mam problem z micrą 1.2, nie chce odpalić. Jezdził jezdził i przestał. Kreci, ma iskre na wszystkich swiecach, ma paliwo, z pompy daje paliwo (ma przy silniku), co mu moze byc? Jak kreci to robi takie pyr pyr pyr z rury jakby chcial zapalic ale d*pa. Podpowie mi ktoś coś moze? Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eX Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 moze sie zalal, swiece suche ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 z pompy daje paliwo (ma przy silniku) może po prostu jakieś trefne paliwo zalałeś? :027: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotrek306 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 hmmm, a moze to byc spowodowane tym ze przy wlewaniu do baku paliwa paliwo poszlo razem z wodą deszczowa? Bo gdy lałem do baku z kanistra, strasznie padał deszcz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Bo gdy lałem do baku z kanistra, strasznie padał deszcz! A w karnistrze miałeś bęzynę czy może ropę żartowałem Jest to też prawdopodobne jeśli samochód stoi na mrozie a kropelki wody mogą zamarznąć gdzieś w gaźniku.Jeśli stoi w ciepłym powinien popierdzieć i przepalić. Jeśli rzeczywiście zamarzł to spróbuj wepchnąć do ciepłego garażu lub rozgrzać "farelką" i wtedy spróbować. A może karnister był zanieczyszczony :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aBa Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 hmmm, a moze to byc spowodowane tym ze przy wlewaniu do baku paliwa paliwo poszlo razem z wodą deszczowa? Bo gdy lałem do baku z kanistra, strasznie padał deszcz! Możliwe,jednak ja bym poszedł na stację,a przy obecnych cenach paliwa nie jest to duży wydatek-zalał z 10litrów,dolał dynxu i dopiero się martwił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Może coś tu znajdziesz ciekawego -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ight=nie+odpala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotrek306 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 odpaliła, dzięki za link, z którego skorzystałem! Wygrzałem swiece nad kuchenką i zapalił na dotyk przy -10 stopniach Pozdro i szerokosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 odpaliła, dzięki za link, z którego skorzystałem! Wygrzałem swiece nad kuchenką i zapalił na dotyk przy -10 stopniach Pozdro i szerokosci Fajnie, że się udało odpalić bryczkę również pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borciuch1964 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ja bym ci polecil jednak te swiece zmienic na nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts